Αποπροσανατολισμός για Ασφαλιστικό και Μια Πρόταση

Δείτε την άποψη μου για την τρέχουσα επικαιρότητα καθώς και μια πρόταση για ανάπτυξη.

2 thoughts on “Αποπροσανατολισμός για Ασφαλιστικό και Μια Πρόταση

 1. Ασυζητητί, αυτή η πρότασή σου Πάρη δεν πρέπει να περιοριστεί σε ένα βίντεο.

  Βρες κάποιον οικονομικό σύμβουλο στην Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου  (http://www.esee.gr), όπου μέρα παρά μέρα κόπτονται για τα αντιλαϊκά μέτρα και συνεχώς κάνουν προτάσεις, ενστάσεις, διαμαρτυρίες και συναντήσεις με υπουργούς και επιτροπές. Πίστεψέ με είναι εφικτό και ακόμα πιο εφικτό είναι να ακουστείς από οικονομολόγους που ξέρουν να εκπονήσουν αντίστοιχη μελέτη, σε περίπτωση δε που η πρότασή σου αυτή δεν δύναται να υλοποιηθεί στο ακέραιο έτσι όπως την παρουσιάζεις, τουλάχιστον ας διαρρεύσει ως προοπτική κι ας προβληματίσει νομικούς επιστήμονες και λογιστές.
  Επιπλέον, η όποια αντίδραση θα παρουσιάσει ενδιαφέρον, άσε που πιστεύω ακράδαντα ότι ενόψει της νέας σφαλιάρας που θα υποστούμε από την 1η Ιουλίου με την αύξηση του ΦΠΑ πράγματι οι συνθήκες δυσκολεύουν ορατά και κάθε αναπτυξιακή πρόταση, αν δεν είναι καλοδεχούμενη καταρχήν, τουλάχιστον αξίζει διερεύνηση.

  Θέλω να συμβάλλω στην προσπάθεια που κάνεις.
  Στην αρχή σε αντμετώπιζα σαν ενδιαφέρον αντικαταθλιπτικό.
  Πλέον σε πιστεύω.

 2. Ευχαριστώ. Ευχαριστώ πολύ. Αν όντως θέλεις να συμβάλλεις προώθησε το άρθρο με το video σε όσους περισσότερους πολιτικούς, δημοσιογράφους και φυσικά bloggers μπορείς.

  Υ.Γ. Μερικά μηνύματά σαν και αυτά έρχονται και μου δίνουν ώθηση την στιγμή που αρχίζω να απογοητεύομαι από την αδιαφορία, αλλά και τα κακεντρεχή σχόλια κάποιον.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.