Η Αγανακτισμένη "Θεοπούλα" μιλά στο parisk.gr

Η Αγανακτισμένη Θεοπούλα μιλά στο parisk.gr

Βρήκαμε την Έφη Παπαθεοδώρου, την γνωστή σε όλου μας Θεοπούλα, στο Σύνταγμα στις 27/5/2011 να διαδηλώνει και αυτή την αγανάκτηση της μαζί με χιλιάδες πολίτες. Δείτε τι μας είπε και κυρίως δείτε πως έκλεισε την συνέντευξη της.

Η Αγανακτισμένη "Θεοπούλα" μιλά στο parisk.gr
Η Αγανακτισμένη "Θεοπούλα" μιλά στο parisk.gr

5 thoughts on “Η Αγανακτισμένη Θεοπούλα μιλά στο parisk.gr”

  1. Θα δανειστώ τα λόγια της Θεοπούλας και γω!!! Δε γίνεται, δε γίνεται… Θα έρθει το καλύτερο!!! Μην απελπίζεστε!! Επικό φινάλε, Θεά η Θεοπούλα…. Δίκιο έχει!!! Μπράβο Πάρι, καταπληκτική συνέντευξη!!!

  2. Μου άρεσε αυτό που είπε κάπου στο 1:30 . ” Αν πραγματικά αγαπάς την πατρίδα, να μην παίρνεις χρήματα. Να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου αμισθί ” . Μπορεί να φαίνεται ρομαντικό εκ πρώτης όψεως, αλλά ίσως είναι ο μόνος τρόπος να εξυγιανθεί ο συνολικός δημόσιος τομέας στη σημερινή Ελλάδα. Αν και η Θεοπούλα το πάει προς τις μίζες και τα χοντρά λαδώματα. Αλλά ας μην ξεχνούμε ότι η μεταπολίτευση και οι πολιτικοί της στην Ελλάδα μια ζωή σκάνδαλα και τσατσιές ήταν και είναι. Είναι στο ταμπεραμέντο του Έλληνα λοιπόν; Όλα αυτά, αν αλλάξουν, θα αλλάξουν από “κάτω” προς τα “πάνω” .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.