Η Αγανακτισμένη Θεοπούλα μιλά στο parisk.gr

Βρήκαμε την Έφη Παπαθεοδώρου, την γνωστή σε όλου μας Θεοπούλα, στο Σύνταγμα στις 27/5/2011 να διαδηλώνει και αυτή την αγανάκτηση της μαζί με χιλιάδες πολίτες. Δείτε τι μας είπε και κυρίως δείτε πως έκλεισε την συνέντευξη της.

Η Αγανακτισμένη "Θεοπούλα" μιλά στο parisk.gr

6 thoughts on “Η Αγανακτισμένη Θεοπούλα μιλά στο parisk.gr”

 1. Θα δανειστώ τα λόγια της Θεοπούλας και γω!!! Δε γίνεται, δε γίνεται… Θα έρθει το καλύτερο!!! Μην απελπίζεστε!! Επικό φινάλε, Θεά η Θεοπούλα…. Δίκιο έχει!!! Μπράβο Πάρι, καταπληκτική συνέντευξη!!!

 2. Ειμαστέ φίλοι στο you tube(είμαι ο Metalgasparos) φίλε Πάρι συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κάνεις για να αφυπνίσεις όλους μας…
  Θα τα ξαναπούμε μπαίνε καμία φορά και στο ιστολόγιο μου

  Δές αυτό το βίντεο που έχω φτιάξει για τους αγανακτισμένους
  http://www.youtube.com/watch?v=fl0Hn2LtA6U&feature=channel_video_title

 3. kai thea kai pragmatika Bravo tis…
  Makari Emeis p eimaste kai pio Neo na mporousame na Skeftoume etsi….

 4. Μου άρεσε αυτό που είπε κάπου στο 1:30 . ” Αν πραγματικά αγαπάς την πατρίδα, να μην παίρνεις χρήματα. Να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου αμισθί ” . Μπορεί να φαίνεται ρομαντικό εκ πρώτης όψεως, αλλά ίσως είναι ο μόνος τρόπος να εξυγιανθεί ο συνολικός δημόσιος τομέας στη σημερινή Ελλάδα. Αν και η Θεοπούλα το πάει προς τις μίζες και τα χοντρά λαδώματα. Αλλά ας μην ξεχνούμε ότι η μεταπολίτευση και οι πολιτικοί της στην Ελλάδα μια ζωή σκάνδαλα και τσατσιές ήταν και είναι. Είναι στο ταμπεραμέντο του Έλληνα λοιπόν; Όλα αυτά, αν αλλάξουν, θα αλλάξουν από “κάτω” προς τα “πάνω” .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Exit mobile version