Πίσω στις επάλξεις – Τα κεφάλια μέσα

stroyth Τελικά κάθε τέλος καλοκαιριού νιώθω ότι μεγάλωσα ένα χρόνο ακόμα. Δεν είναι που συμπίπτουν τα γενέθλια μου είναι που νιώθω ότι άσκοπα κόβουμε την βασιλόπιτα την πρωτοχρονιά μέσα στο καταχείμωνο. Τώρα πρέπει να κόβουμε την πίτα ή την κορδέλα για την νέα περίοδο. Τελικά γυρίσαμε σιγά σιγά όλοι από τις διακοπές μας και βρήκαμε την ίδια ζέστη που αφήσαμε, την ίδια σκληρή καθημερινότητα και την πόρτα μας να μην ανοίγει από τους λογαριασμούς !

Το πολιτικό τοπίο από το κακό στο χειρότερο με τους έχοντες και κατέχοντες να προσπαθούν να καούν σαν την πεταλούδα στην λάμπα γύρω από σκάνδαλα και από οριακές πλειοψηφίες. Περίεργες επιθέσεις σε πρώην υπουργούς. Αλήθεια οι αστυνομικοί φρουροί αστυνομικοί του που ήντουσαν ??? Όλα τα κανάλια και το ίδιο το θύμα έφτασαν το θέμα στα άκρα της πολιτικής σημασίας αλλά για τους φρουρούς του πρώην μιλιά. Πάντως εγώ έχω να δω περιπολικό κάτω από το σπίτι μου από τότε που το κάλεσαν γιατί ενοχλούσα τους γείτονες στο γάμο μου !

Η ακρίβεια ώθησε τους Έλληνες να πάνε διακοπές στην Αλβανία! Έτσι! Να δεις που σε λίγο καιρό θα είναι οι σπιτονοικοκύρηδες μας οι τέως μετανάστες και νυν επιτυχημένοι πολίτες (χωρίς εισαγωγικά) αυτής της χώρας.

Καλό χειμώνα λοιπόν και καλή επανένταξη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.