Τηλεόραση

Η πρόταση μας είναι να μην δείτε τηλεόραση !

Κλείστε την τηλεόραση τώρα

Κλείστε την τηλεόραση τώρα

Κλείστε την τηλεόρασή σας τώρα.

Διαβάστε ένα βιβλίο. Παίξτε με τα παιδιά σας. Κάντε έρωτα με τον/την καλό σας.

4 thoughts on “Τηλεόραση

 1. Εγώ έχω να δω τηλεόραση πάνω από ένα χρόνο. (Δεν το παίζω καλόγερος, είδα 10-15 αθλητικούς αγώνες). Ο λόγος είναι οι ειδήσεις. Είναι επειδή ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ. Κι επειδή στην Ελλάδα ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ειδήσεις, παρά μόνο μία βιομηχανία πολτοποίησης συνειδήσεων και προσωπικότητας εγκατεστημένη στο χαζοκούτι μας, επέλεξα άλλους τρόπους ενημέρωσης. Λίγο εφημερίδες (κατά 90%  απλή ανάγνωση εξωφύλλων στο διαδίκτυο) και πολύ ίντερνετ, κατά βάση ψάξιμο των ειδήσεων ανάμεσα σε ξένα δίκτυα και ελληνικά blogs.
  ΣΩΘΗΚΑ! Εκτός τη σωστότερη ενημέρωση, κέρδισα υγεία μυαλού. Τυχαίνει καμιά φορά να είμαι κάπου που να παίζει η τηλεόραση και να έχει π.χ. κάποιο βραδυνό δελτίο ειδήσεων με τους γλοιώδεις παρουσιαστές, τους μαϊντανούς καθημερινούς τηλεοπτικούς άσχετους σχολιαστές που έχουν άποψη για ΤΑ ΠΑΝΤΑ, τα κλαμμένα μ..νιά που επιζητούν λύπηση και τα πορνο-μοντέλα που προσπαθούν να μας πείσουν πως η τσόντα που γυρίσανε είναι τένχη και μάλιστα οσκαρική και φυσικά τους αδίστακτους ληστές-δολοφόνους πολιτικάντηδές μας, που καλά μας κάνουν αφού είμαστε πρόβατα και βόδια ταυτόχρονα. Ξέρετε πως τα ακούω πλέον στα αυτιά μου; Σαν ένα δισεκατομμύριο ΒΟΥΒΟΥΖΕΛΕΣ! Δεν τους αντέχω ούτε λεπτό.
  “Μακριά κι αγαπημένοι”, που λένε. Σας το προτείνω ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ. Θα σωθείτε

 2. @ΘΥΜΩΜΕΝΟ ΠΙΘΗΚΙ
  Τουλάχιστον ας γίνει την ώρα που θα περνάει ο Μητσοτάκης απο κάτω, μπάς και και γίνει κανα θαύμα και τον βρει κατακέφαλα, διότι αλλιώς δεν μας βλέπω να τον αποχωριζόμαστε σύντομα.

 3. ρε παιδια εχετε δικιο και συμφωνω.
  εχετε να προτεινετε σωστα μεσα ενημερωσης ιδιως του εξωτερικου (λενε και την αληθεια) γιατι εδω τα ελληνικα τα διαστρευλωνουν ολα για εσωτερικη προπαγανδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.