Η γλώσσα κόκαλα δεν έχει αλλά…

Παπαδόπουλος Αλέξης – Βιοτέχνης μιλά στο parisk.gr

Γνώρισα τον Αλέξη, μέσα από το διαδίκτυο. Θεσσαλονικιός, καρντάσης που λέμε. Τα λέει χύμα και τσουβαλάτα. Σκέφτηκα… να ! τέτοιους τύπους θέλω να βγάζω στο parisk.gr Τέτοιους, να μην κωλώνουν να που αυτά που πάθανε, αυτά που τους έφεραν στην σημερινή κατάσταση, σαν οικογένεια, σαν επαγγελματίες…

Πήρα λοιπόν και την δεύτερη συνέντευξη με έναν από τους απλούς, σαν και εμένα πολίτες. Από αυτούς που κανένα κανάλι δεν θα έβγαζε ή ακόμα και εάν τους έβγαζε δεν θα τους έδινε πάνω από 30”.

Ευχαριστώ τον Αλέξη Παπαδόπουλο Βιοτέχνη από την Θεσσαλονίκη που δέχθηκε να βγει και να μιλήσει.

Το ξαναγράφω και θα το λέω μέχρι να αλλάξει το σύστημα, αυτό το γαμημένο.
ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ. ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΗ.

1 thought on “Η γλώσσα κόκαλα δεν έχει αλλά…”

  1. Γιώργος Α.

    Πάρη καλησπέρα. Είμαι ένας από τους πολλούς ανέργους (τελευταίο τετράμηνο).Προσπαθώ να φέρω βόλτα οικογένεια με ένα παιδί. Μόλις δέχτηκα το έντυπο έκτακτης εισφοράς αλληλεγγύης πήγα στην εφορία που ανήκω να διαλευκάνω αν πρέπει να πληρώσω ή όχι. Μου είπαν όχι αλλά μιας και είχαν μερική στάση και έλειπαν κάποιοι συνάδελφοι να ξαναπάω την ερχόμενη Δευτέρα να το “σιγουρέψω”.Πήγα λοιπόν και μοθ είπαν ότι πρέπει οριστικά να πληρώσω καθώς δεν ανήκα στους μακροχρόνια ανέργους. Πήγα λοιπόν μόλις ήρθε η πρώτη δόση να πληρώσω μην και πληρωνω τελικά άνεργος άνθρωπος και υπερημερίες..και παράλληλα ρωτάω πάλι, ρε παιδιά είστε σίγουροι ότι το έντυπο που στείλατε δεν το βρήκανε κάποιοι έτοιμο..από προηγούμενη εισφορά? και μήπως τελος πάντων πρέπει να απαλαχτώ άνεργος άνθρωπος? Από τον Άννα όπως καταλαβαίνεις με παραπέμπουν στον Καιάφα και εκεί μαθαίνω ότι πρέπει να κάνω επίσημη αίτηση και να δούμε. Πάω στον ΟΑΕΔ παίρνω βεβαίωση, ξαναπάω.Τα γνωστά. Δεν μας κάνει η βεβαίωση να πεις στον ΟΑΕΔ ότι είναι άλλη η σωστή κλπ Ξαναπάω επιτόπου και γυρίζω μέσα στην ίδια εργάσιμη (αυτό πρέπει να ήταν τελειωτικό χτύπημα για την υπάλληλο της εφορίας) που παίρνει όλη την χαρτούρα (μαζί με όλες τις αποδείξεις του έτους που πέρασε) και τις πετά σε μια στοίβα σαν τον κόπρο του Αυγεία. (Μου έδωσε να καταλάβω ότι θα πάνε έτσι κι αλλιώς στα σκουπίδια αλλά εγώ έπρεπε να τις προσκομίσω και να αγνοήσω την δεύτερη δόση μέχρι να έρθει η νέα εκκαθάριση.Το απότέλεσμα τώρα. Μου έρχεται χαρτι στο σπίτι – κι ενώ έχω ήδη πληρώσει την πρώτη δόση- να πληρ΄ώσω την δεύτερη και με υπερημερίες..(Στο μεταξύ έχω κάνει τρεις επισκέψεις να δω πως πάει η αίτηση μου έτσι)?!! Μήπως περνά κανενός από το μυαλό τι πρέπει τελικά να κάνω?!!!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Exit mobile version